Weekje Byron Bay

Ben momenteel nog in Byron Bay en heb afgelopen week niet echt veel gedaan (vind je het gek, erg warm hier en geen wolkje in de lucht :) ).

Heb op het strand gelegen (echt lachen als je over het zand loopt, want dat piept namelijk), gezwommen in de zee (echt supermooi water en helemaal niet koud), bij het zwembad gelegen en gezwommen in het zwembad (het hostel heeft een zwembad en dat is voor mijn kamer).

Ook ben ik nog uitgeweest: met Mireille (een Nederlandse vrouw) ben ik naar een cafe geweest (erg leuke live muziek was er) en met Shari (spreek uit als Sherry en het is een Canadees meisje) ben ik naar The Cheecky Monkeys geweest en aangezien ze daar geen dansvloer hebben, dansten we maar op de tafels haha (dat is namelijk hun dansvloer).

Verder ben ik nog naar het Lighthouse geweest en heb gestaan op het meest Oostelijke punt van OZ.

Daar ben ik trouwens naar toe gefietst (naar het Lighthouse en Oostelijke punt, en dat ligt bij elkaar) en ja, bleef constant aan de goede kant rijden (links dus) en ja, het ging automatisch (hoefde er dus niet bij na te denken dat ik links moest rijden).

Wel raar om met zo'n helm op de fiets te zitten, maar goed, liever met een helm op, dan een boete krijgen.

Helaas was ik een uur te vroeg (bij het oostelijke punt), heb daarom de dolfijnen niet gezien.

Maar Marjolein en ik gaan weer terug, ja speciaal om de dolfijnen te zien. ;)

Het schijnt dat je ze niet supergoed ziet, maar ze zijn te zien (en ja, het zijn wilde dolfijnen, dus kan ze niet aaien of zwemmen met ze).

Leuk feitje: daar komen de walvissen ook voorbij, maar dat is tussen juni en augustus (geloof ik).

Verder is Marjolein nu bij mij en we blijven samen tot begin januari, dus dat is wel gezellig!!! :)

We blijven nog een paar daagjes in Byron Bay en gaan zaterdag naar Lennox Head, waar we een baantje gaan zoeken (het hostel heeft diverse baantjes, dus waarschijnlijk hebben ze ook wel wat voor ons).

Maar goed, ik ga stoppen en met een bodyboard (is gratis in het hostel verkrijgbaar) naar het strand toe.

Erg leuk voor in de zee met al die golven!!

Groetjes vanuit OZ!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer