Uitgaan & paardrijden

Woensdagavond wilden Marjolein en ik wel eens even uitgaan in gatton. Kijken hoe het hier het uitgaansleven is. We gingen een cafe in en gingen eerst een potje poolen. Nadat we het spel gespeeld hadden, gingen we aan de bar zitten om wat drinken te bestellen en Marjolein ging nog een nummer aanvragen bij de jukebox. Blijkt dat het cafe dichtgaat (al om 10 uur!), maar mogen nog wel naar Robbie Williams luisteren... in het donker!! Want ja, de barman had de lichten alvast uitgedaan. Verder was er niets meer open, dus besloten we naar onze cabin terug te gaan.

Tja, dan even op donderdag proberen, want dan zou The Imperial open zijn. Het is daar wel erg rustig, en nadat we een potje gepooled hadden, ging Marjolein even wat drinken halen. Komt Steve naar me toe om te vragen of we tegen hun wilden poolen. Tuurlijk willen we dat en spelen een aantal potjes pool en krijgen ook wat te drinken van ze. We kwamen om 4 uur thuis en toen ging net een Duits meisje (uit onze kamer) uit bed omdat ze moest werken!! Was wel grappig!! Peter heeft nog gevraagd of ik zin had om te paardrijden de volgende dag, hij heeft 4 paarden. Tuurlijk wil ik dat, dus sms hem vrijdag rond 12 uur. Hij haalt me op en blijkt dat we de zadels bij Steve z'n huis halen en gaan dan door naar de paarden. De paarden staan in een bergachtig gebied, dus om nou lopend de paarden te halen... Nee. We gaan met de auto gewoon de wei in en rijden achter ze aan en de paarden lopen de yard in. Ik rij op Zandy (11 jarige palomino ruin) en we rijden door de bergen. Onderweg zien we nog een walibi, wilde koeien en delen van een skelet van een koe (je zag zelfs nog wat kiezen in de kaak zitten). Daar zitten ook nog dingo's, maar die hebben we helaas pindakaas niet gezien. Verder heb ik nog foto's gemaakt van 2 schitterende uitzichten. Maar 's middags zouden Marjolein en ik de was gaan doen, maar Marjolein had geen zin om mee te gaan paardrijden. Heeft zij mijn kleding gewassen, is naar de supermarkt geweest en naar de receptie om nog wat dingetjes te vragen. Lein, erg lief van je!!!! :) 's Avonds hebben we weer met Peter en Steve afgesproken in de Imperial. Komen we net binnen, krijgen we meteen een drankje van hun en de hele avond gaven ze ons drinken. Wij mochten niet betalen van ze!  Erg aardig van ze!! Daarna hebben we afscheid genomen van ze en zijn gaan slapen. Tja, volgende dag (vandaag) er vroeg uit, want we moeten nog onze backpacken inpakken (hadden we gister geen tijd voor) en onze cabin schoonmaken. Tussen 9 en 10 uur uitchecken (wij zijn natuurlijk net op tijd) en de gozer brengt ons nog even weg. Erg aardig, scheelt ons een behoorlijk stuk lopen!! :)

Zometeen gaan we naar Brisbane, dus ga stoppen en naar de bus toe! 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer