Sydney en werk

Nam 22 feb. weer  afscheid van Marjolein (helaas). Het was leuk weer even bij haar te zijn. Ik ging 's middags met de bus richting Sydney. Stopte onderweg nog bij Surfers Paradise en het kwam me allemaal nog bekend voor. Ook nog een stop gemaakt in Byron Bay. Ja, alles was nog zo vertrouwd daar. Had er best willen uitstappen. Maar Sofie (die leerde ik kennen in Hervey Bay) kwam in de bus! Gezellig!! Ze heeft me nog getrakteerd op een Magnum Ego Caramel. Mjammie, was erg lekker!!

's Morgens 23 feb kwam ik aan in Sydney en nam afscheid van Sofie en ging die middag werk zoeken zonder succes. Ook donderdag had ik geen succes met werk zoeken. Ik belde Dani op (zij was mijn gids op Kangaroo Island) en ze gaf me een nummer van een man met renpaarden. Heb daar vanmiddag (vrijdag) naar toe gebeld en ze hebben iemand nodig!! Ik ga morgen naar Adelaide en daar word ik opgehaald. Ik ben superblij dat ik met de renpaarden mag gaan werken. Iedereen denkt namelijk dat het werk hier voor het oprapen ligt, nou forget it!! Het is voor backpackers moeilijk om een betaalde baan te vinden. Okay, je kan altijd fruit plukken hier, maar dan werk  je hard en verdient bijna niets. Geen optie voor mij dus. Maar goed, ik weet niet wanneer ik weer online ben (zolang je niets van me hoort, zit ik bij de paarden). Ik weet ook niet of mijn mobiel bereik heeft (denk het wel). Voorlopig horen jullie dus niets van me, tot de volgende keer!!  

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer