Surprise

Heb weer de gratis/goedkope maaltijden bij The Woolshed en ging maandag met Julia & Ian daar eten. Julia en Ian zijn mijn kamergenoten. Julia doet een dive-course (bij CDC, waar ik dat ook deed) en ze zag haar instructeur Nick. Ik er naar toe, want ze schijnen een Nederlandse instructeur te hebben. Leek me op zich wel leuk om even met zo'n Nederlandse duikinstructeur te kletsen. Blijkt Nick, haar instructeur, haar instructeur niet te zijn, maar zijn tweeling broer hahaha!! Maar goed, nadat ik even met Nick stond te kletsen (ja Nick was er ook), zag Joe mij en herkende mij nog. Heb weer bijgekletst met hem. Erg leuk dat hij er was en hij zei dat Damien ook gewoon nog in Cairns is, maar niet meer voor CDC werkt (dat laatste wist ik inmiddels al haha). Maar goed, erg leuk dat ik Joe weer zag en weer even kon kletsen met hem.

Doe verder momenteel niet superveel in Cairns. Ik geniet wat van het weer en loop wat rond in de stad bijna iedere middag. Ik eet 's avonds in de Woolshed, daar kan je kleine gratis maaltijden krijgen of iets grotere maaltijden voor een goedkope prijs.

Ben er weer vandoor!  

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer