Surfers & Byron

Donderdagavond was er een feest in Shooters en we hadden kaartjes voor gratis drank (4 per kaartje en je mocht nemen wat je wilde). Bleek dat je lid moest zijn en het kaartje was geldig tussen 8 en 10 pm. Lauren, Marjolein en ik gingen erheen rond kwart over 9, bleken Ho en Ho (hulpjes van de kerstman) daar rond te lopen en kaartjes uit te delen. Konden dus wel gewoon naar binnen. Binnen een drankje gehaald, maar toen de tijd begon te dringen, hebben we maar een voorraadje gehaald haha. Ik had 1 baco en 5 Tequilla Sunshine. Een aantal van die vrouwelijke bediendes kwamen de hele tijd klagen dat we teveel drank hadden. We hadden 11 glazen voor ons en we waren met z'n 5-en. Snel maar even met Marjolein een Tequilla Sunshine gedronken, dan was het goed... Verder kwamen die vrouwen de hele tijd schoonmaken (er was niet eens iets smerig, maar goed) en eentje zette zelfs alle glazen op een rij (hebben ze niets beters te doen ofzo?!). Maar toch wel lekker hoor, gratis drank haha!!

Vandaag (vrijdag 24 december) naar Byron Bay gegaan met de bus. Even afscheid genomen van Lloyd & Bill en alles is toch wel erg vertrouwd in Byron Bay. We zitten weer in hetzelfde hostel en we hoeven gelukkig niets te zoeken. Want ja, we moesten natuurlijk ook nog even eten inslaan voor met de kerst en het is echt een gekkenhuis!!! Maar we hebben wat te eten en vanavond hebben we een feest bij het hostel met eten en krijgen 2 gratis drankjes. Er schijnt trouwens erg veel Nederlanders in het hostel bij ons te zitten (heb er al 1 op mijn kamer ontmoet)... Wat is dat!! Heb nou nog geen vakantie gevoel (geintje). Heb trouwens niet het gevoel dat het morgen al kerst is, maar gezellig word het zeker!! 

Merry Christmas!! :) 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer