Shops

Ga vanmiddag om 2 uur naar het vliegveld toe. Dit keer zal het wel een iets drukker vliegveld zijn, want in Alice Springs liep zowat niemand. Daar was het echt rustig (en dan ben ik Schiphol gewend qua drukte, heel anders dus). Maar in Sydney zal het gelukkig wel wat drukker zijn!! Hopelijk heeft mijn vliegtuig geen vertraging, net zoals de vorige keer. Als het goed is, kom ik om 6 uur ('s avonds) aan in Adelaide en daar word ik opgehaald. Gelijk in stijl, met vrachtwagen en paarden. Greg (de baas) komt dan namelijk bij een race vandaan. Erg handig!

Maar goed, moest al voor 10 uur uitchecken bij het hostel en moet toch de tijd doorkomen. Dus gaat Linda maar even naar de winkels. En dit is echt verschrikkelijk voor mij!! De kleding hier is zo leuk, dat ik bij voorbaat al maar niet in een winkel ga kijken (heb geen plek in mijn backpack en heb niet veel geld, SPONSERS ZIJN ALTIJD WELKOM!! hehe :) ). En ik heb al een favo winkeltje, genaamd Diva. Hier heb je zulke leuke sieraden en het is heel goedkoop. Heb alleen nog niets gekocht daar. Ik ga wel lekker veel kopen, vlak voor ik richting Thailand ga!

Ik las trouwens net een leuk feitje in een LOTR (Lord Of The Rings) boek: Een Nederlandse componist Johan de Menj heeft in 1988 de eerste symphonie van Lord Of The Rings geschreven!!

Het is geloof ik gebruikt bij 5 stukken in de film.

Wat wel balen is, ik moet zowat iedere dag naar de supermarkt (die is hier 7 dagen per week open, dat is wel handig). Een groot nadeel: er is al weken superveel chocola te koop, ivm Pasen. Grappig feitje: met Pasen zijn de winkels 3 dagen dicht! Wat minder leuk is: de chocola is hier behoorlijk duur!! Maar ja, goede reden om meer friut te eten, dat is weer goedkoop (en nog lekker ook haha).

Heb niets meer te melden geloof ik, dus tot de volgende keer!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer