Pictures!

Hier zit ik op een bank in the middle of nowhere. De foto is gemaakt tijdens de tour van Adelaide naar Alice Springs.

Dit is een ondergrondse slaapkamer. De foto is gemaakt in Coober Pedy, waar bijna iedereen ondergronds woont. De koala is trouwens geen echte, maar een knuffel! :)

Hier een foto van de Whitesundays. Erg schitterend, jammer dat het die dag bewolkt was (maar het was ook erg warm haha :) ).

Dit is een dingofench. Ze hebben dit geplaatst, omdat dingo's graag dieren zoals koeien vermoorden. Aan de ene kant lopen dus de dingo's, aan de andere kant het vee.

Links Joe en rechts Damien. Beide zijn duikinstructeurs. Damien was mijn instructeur met duiken. Volgens Damien was dit ook een sneakyshot haha, zo tijdens het eten.

Dit is Lake McKenzie op Fraser Island. Het is een van de mooiste meren op het eiland. Ik heb in dit meer ook gezwommen en het water was echt heerlijk. Je kan het ook gewoon drinken, het is niet zout ofzo.

Dit is de Great Barrier Reef, waar ik gedoken heb. 

Deze foto is gemaakt op Fraser Island. We zitten in onze auto en zoals je kan zien, worden we voortgetrokken. Ja, hadden pech onderweg haha. Jammer dat we Lake Wabby hebben moeten missen, maar dit had ook wel weer iets.

Dit is de Uluru. De foto is gemaakt bij zonsopgang. Ik heb deze rots niet beklommen uit respect voor de aboriginals. Je kan 'm wel beklimmen, maar de aboriginals vragen de toeristen het niet te doen, omdat het "hun" rots is.

Dit is het scheepswrak Maheno. Zelf vind ik het erg mooi om zoiets te zien. Misschien dat anderen denken: Het is maar een scheepswrak", maar ik vind het wel interessant. Ook om te bedenken dat deze 100 jaar geleden op het water voer.

Zo, eerste Paasdag zit er voor mij weer op. Wat ik gedaan heb vandaag? Nou, vanochtend zijn we buiten de deur wezen ontbijten met wat familie, wat erg gezellig was. 's Middags ben ik I'Robot gaan kijken, de film met o.a. Will Smith. Ook nog even paps en mams gebeld (ja, nu is het 8 uur tijdvercshil, geen 10 meer). 's Avonds nog geprobeerd om foto's op de site te zetten (wat na een tijdje eindelijk lukte, het uploaden deed ie steeds niet). Ga morgenochtend vroeg naar Yeoval toe. Fijne paasdagen verder!! 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer