Party in Tamworth

Aangezien Ben en Carol gister jarig waren, gingen ze uit eten.

Ik besloot ook mee te gaan, want ze gingen naar een goedkoop restaurantje.

We waren uiteindelijk met z'n tienen: Ben, Carol, Joyce (vriendin van Carol), Jenny (vriendin van Carol), Rylee (werkt in het hostel), Joey (werkt ook in het hostel), Nathan, Erik (werkt ook in het hostel), Brad (vriend van Erik) en ik.

Aangezien het best wel druk was in het restaurant, moesten we eerst even wachten voor een tafeltje.

No problemo voor ons, want Ben ging wat te drinken halen.

Zelf wilde ik het rustig qua drank houden vanavond, maar Ben had alweer wat bier gehaald.

Na een aantal drankjes, mochten we aan tafel gaan zitten en het handige was, was dat je in een hoek je eten kon bestellen en betalen (drank moest je halen bij de bar, maar daar hoefde ik niet heen want Ben haalde de hele tijd drank).

Dus geen gezeur aan het eind van de avond door op de rekening te kijken wat je had gegeten en hoeveel je dan moet betalen!

Heb uiteindelijk kipschnitzel met wat patat gegeten, wat goed smaakte (en niet duur was!)! :)

Nadat we zowat weggetrapt werden, gingen we met z'n allen naar een cafe en je kon wel merken dat sommige iets teveel op hadden.

Bijna iedereen stond heel maf te dansen (alleen Nathan en ik bleven zitten en zaten te lachen om de anderen).

Toen dat cafe dichtging, gingen de "oudjes" terug naar het hostel (ik liep even mee, want ik had mijn paspoort niet bij me) en de jongeren besloten nog een ander cafe op te zoeken (of ik wilde of niet, ik moest mee van Rylee en Nathan, maar anders was ik toch ook wel meegegaan).

Nathan, Rylee en Ben bleven buiten bij het andere cafe wachten (is maar 2 minuten van het hostel vandaan), en nadat ik er was (met paspoort!) gingen we daar naar binnen.

Bij dit cafe moet je namelijk je ID laten zien, anders mag je daar niet naar binnen.

Rylee had nog energie genoeg om weer te dansen en Nathan besloot dit keer ook te dansen (hij was dronken genoeg nu ;) ).

Ben was moe en ging zitten en ik dacht lekker rustig bij Ben te zitten, maar werd de dansvloer opgetrokken door Rylee en Nathan (thnx guys!).

Tja, vind het niet zo erg om te dansen, maar ze draaide rotmuziek om op te dansen!!!

Gelukkig was ik niet de enige die dat vond, Nathan was het namelijk met mijn eens.

We waren er maar een uurtje en besloten daarna weer terug te gaan naar het hostel, want bijna iedereen (behalve ik) moest de volgende dag werken.

Bij het hostel hebben we eerst nog buiten gezeten en wat gekletst en even later kwam Joey er ook nog bij zitten (hij was nog naar een ander cafe geweest). 

Langzaam maar zeker besloot iedereen te gaan slapen, maar Nathan en ik hebben nog wat koffie gedronken en buiten gezeten tot 4 uur, toen besloten we ook maar te gaan slapen.

We moeten er vroeg uit, want hij moet werken en ik wil toch mijn gratis ontbijt (die van 7 tot 9 uur is).

Tja, ik ben en blijf toch wel een beetje een Hollander: als iets gratis is, moet je dat niet afslaan en een backpacker kan het behoorlijk moeilijk hebben haha ;) !!! 

Gelukkig maar dat ik een kamer voor mij alleen had, want dan weet ik dat ik gewoon het licht 's nachts aan kan doen (want je hebt er altijd mensen bij, die heel vroeg gaan slapen, kan soms best irri zijn).

Helaas komen vanavond weer wat mensen terug van de Leconfield School, dus is de kamer weer vol.

Maar wel gezellig om weer wat volk daar te hebben (ja, er zijn er dan ook weer wat Nederlanders).

Dit was dus een geslaagd (en niet duur voor mij, want Ben betaalde alle drankjes) verjaardagsfeestje!!!

Tja, moest even een cd-rommetje checken op de computer, dus besloot ook maar meteen weer een verhaaltje te schrijven.

Trouwens: met mijn vorige verhaal over die pepernoten bedoelde ik niet dat ik die zat te eten, maar ik had het over jullie!!

Hier kennen ze dat namelijk niet (ook geen chocoladeletters).

Groetjes,

Linda

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer