Nog wat foto's...

Okay, aangezien ik toch foto's aan het uploaden was (zie maar bij het verhaal: Happy birthday to me), heb ik maar besloten een aantal andere foto's  ook op te loaden.

Zie het resultaat:

Hier twee Africaanse olifanten in Western Plains Zoo bij Dubbo.

Mijn (grote) vriend de Giraf!! ;) Als je hem wilt bezoeken, kan dat in Western Plain Zoo, Dubbo. :) 

Tja, ben in OZ, maar Heineken is hier wel te vinden hoor!! :)

Er was een herdenking geweest en er lagen overal kransen en bloemen van diverse landen. Nederland zat daar dus ook tussen. Foto is trouwens gemaakt op het Martin Pl. in Sydney. 

Heb niet veel meegemaakt, maar zag gisteravond wel wat bekende mensen. Okay, ik kon ze niet, maar er was een premiere van de film: Jimeoin The Extra. Die is hier te zien vanaf 21 april en gisteravond was dus de premiere. Ben met de acteur (Jimeoin, hij schijnt een Engelse of Ierse comediant te zijn) en de actrice (Katherine Slattery) op de foto geweest. Het zijn heel aardige mensen! Verder waren er wel wat andere bekende mensen (waarschijnlijk Ozzies). Was eigenlijk niet echt boeiend, maar ach, ik heb me vermaakt en het was toch gratis (jaja, moet nog steeds op mijn budget letten).  

Nou, ik ga er weer vandoor, tot de volgende keer maar weer!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer