Liften

Aangezien mijn reis begint bij The Great Ocean Road, moest ik naar Melbourne toe. Een Schots stel (Jamie en Fiona) boden een lift aan. Ik even naar ze toe gebeld. Mag meerijden!! :) Ze vertrekken de 14e om 9 uur. Ik word opgehaald bij station Rockdale, dus moest 's ochtends eerst met de tram (handig hoor, tijdens spitsuur met je backpack in de tram). Heel af en toe hadden we een pauze, verders zaten we in de auto. Hadden de radio aan, dus lekker muziek onderweg. 's Avonds gestopt om te slapen. En jawel, we sliepen in het regenwoud (440 km van Melbourne vandaan) en we sliepen gewoon in de auto (ze hadden namelijk een busje). 

De volgende dag heb ik 's morgens met Jamie een wandeling door het regenwoud gemaakt. Echt heel mooi en leuk om te zien! Bij het busje aangekomen, gaat mijn telefoon: Madelon belt me! Erg leuk haar even te spreken!! :) Dan word het weer tijd om de laatste 440 km af te leggen. Rond kwart over 4 's middags ben ik weer in Melbourne, St. Kilda. Ik bel het bedrijf op (waarmee ik ga naar The Great Ocean Road) om te vragen waar ik opgehaald word. Halen ze me bij de Grey Street op: laat ik nou net in een hostel zitten in die straat!! Handig!! :) Heb trouwens voor vannacht een gratis overnachting, gekregen van Peterpan (waar kennen we dat nou toch van he Lein? ;) )! Maar goed, ga vanavond niet veel bijzonders meer doen: in ieder geval op tijd naar bed, word morgenochtend vroeg opgehaald! Ga dan The Great Ocean Road doen en dan naar Kangaroo Island. Ben dus even een weekje zoet en niet online.

Verhalen volgen...

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer