Film & het liefdesverhaal (great ocean road)

Okay, ik zou nog zeggen wat het liefdesverhaal was van Loch ard Gorge en over de film.

Liefdesverhaal:

Een schip vol mensen is gezonken bij Loch ard Gorge en een jongen (Tom) van 18 jaar overleefde het. Hij ging op zoek naar andere overlevenden (althans, kijken of ie nog mensen kon redden). Hij hoorde geroep en het bleek een meisje (Eva) te zijn. Zij was 18 jaar. En samen zaten ze op een strandje. Daar is ook een grot, waar ze in hebben geslapen. Ze zijn uiteindelijk gered. Ze waren de enige overlevenden van de 54 en er zijn maar 4 mensen gevonden, waaronder Eva's moeder en zusje. Tom is later kapitein van een schip geworden en overleden tijdens een zeestorm. 

Film:

Een vogel tikt op een groot ei wat van een emoe afkwam. De emoe was heel kwaad en rende achter de vogel aan. De vogel vloog door een spleet bij een rots, maar de emoe trapte de rots in 2-en. Een jongen, die wilde gaan jagen, maar niet zo dapper was, zag de emoe rennen en klom een boom in. De emoe bleef bij de boom wachten, omdat deze wist dat ie toch een keer de boom uit moest. De vogel (die tegen het ei had getikt), ging naar de Brum-Brum Brothers. Die gingen naar de boom (kwamen onderweg nog de baas "King" tegen (die is veranderd in een adelaar, zodat ie alles kon zien). De Brum Brum Brothers gooiden 2 speren in de emoe en de emoe rende bloedend weg. Dat bloed werd een rivier. Terwijl de emoe nog rende, zeiden de Brum Brum Brothers tegen de jongen in de boom, dat ie eruit moest komen. De jongen durfde niet de boom uit, omdat de emoe nog rende. Dus veranderden ze hem in een possum. De emoe is daarna dood neergevallen.

Maar de rots die in 2-en is getrapt en de rivier bestaan, maar ze zeggen dat het zo ontstaan is. En tja, je moet het maar geloven haha. Ik zelf geloof het niet, maar het was een leuke film om te zien.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer