Cape & Mission

Het werd maar weer eens tijd voor een verhaaltje, dus zit nu braaf achter de pc, half opgevreten door the mozzies.

Nee, mijn vrienden zijn het niet...

Ik zat in Cairns, waar ik een enorme leuke tijd heb gehad!!

Heb daar veel gerelaxed, gekletst met Dutchies, een barbie gehouden bij een park wat georganiseerd was door Ray, verstoppertje gespeeld, football gespeeld en verder niet echt veel bijzonders.

Heb helaas afscheid genomen van JJ, Ray, Joe en de andere!

Het was altijd wel handig dat als ik bij the Woolshed ging eten, Joe aan het werk was (dan krijg je net even iets meer) en had verder gewoon een hele leuke tijd daar!

Ben maandag 08-08-2005 met Ilse en Maikel (jaja, 2 Dutchies) naar Cape Tribulation gegaan. Aangezien het eventjes duurde voordat de auto klaar was om te gaan, had ik die middag nog met Ray Football gespeeld, maar we vertrokken rond 3 uur richting Cape Tribulation. Die avond sliepen we bij Kimberley Tribulation.

Dinsdag 09-08-2005

Gingen vandaag rijden naar Cape Tribulation en nadat de tent was opgezet, maakten we een wandeling naar Cape Tribulation Beach en de lookout. Was erg mooi. Wat me opvalt hier: het strand ligt naast het regenwoud. We kampeerden in het regenwoud, maar 2 meter verder lopen en je staat op het strand! We maakten ook nog een Rainforrest Boardwalk, was erg mooi.

Woensdag 10-08-2005

Lopen 's morgens nog naar een Pool toe, waar we in konden zwemmen. Tja, we hadden geen badkleding aan, dus ging alleen met de benen. Was nog wel oppassen geblazen ook, want voor je het weet, ging je onderuit (het was dus glad). Maar het was wel onwijs mooi, ook met de watervalletje. 's Middags reden we weer naar Cairns voor een stop. Helaas niet bij JJ's haha, maar Ilse en Maikel wilden proberen om hun auto op hun naam te zetten. Helaas niet gelukt, zijn daarna door gaan rijden naar Mission Beach. We verbleven bih het hostel The Treehouse. Was afgelegen (zo voelde het) en niet echt groot, maar wel gezellig.

Donderdag 11-08-2005

Heb vandaag een Cassowary gezien. Het is familie van de Emu en rechtopstaand kunnen ze zo'n 2 meter hoog zijn. En ze kunnen aanvallen!! Heb dus wel wat foto's kunnen maken, maar goed, heb 'm verder maar met rust gelaten.

Aangezien het vandaag zo'n warme dag was, besloot ik lekker bij het zwembad te liggen en het was niet uit te houden!! Ben uiteindelijk maar gaan darten met 2 jongens (1 uit Engeland en 1 uit Belgie). Heb ze trouwens allebei verslagen hehe!

Vrijdag 12-08-2005

Heb vandaag niet veel bijzonders gedaan, alleen gedart, shithead gespeeld (dat is een kaartspel, wat iedere backpacker wel leert) en tafeltennis gespeeld.

Zaterdag 13-08-2005

Ben vandaag naar Townsville gegaan. Ilse en Maikel hebben me daar afgezet en zijn doorgereden. Kwam 's middags aan en ben naar the city geweest. Eind van de middag was er een parade, ivm de WW2 (2e wereld Oorlog). Was erg interessant om te zien, want er waren hele oude auto's bij, het leger, legerauto's en meer. Even snel een broodje gegeten bij het hostel tussendoor en dan weer terug, want er was vuurwerk (ong. 3 kwartier). Was erg mooi!! Daarna naar het hostel en nog wat gelezen.

Zondag 14-08-2005

Ben vanochtend vroeg naar Castle Hill Lookout gelopen. Best zwaar, zo bergje op! Maar het uitzicht was schitterend!! Op weg terug naar het hostel, was er een markt, dus nam daar ook nog maar even een kijkje. 's Middags heerlijk gegeten en lekker liggen lezen (bij het zwembad) en vond het nu maar weer eens tijd voor een update.

Ik weet nog niet wat ik nog ga doen en wanneer ik naar Thailand ga, maar voorlopig niet denk ik. Over een maandje maar, vrees ik.

      

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer