Ben in Darwin!

Ben inmiddels in Darwin aangekomen.

Heb in Broome een paar dagen relaxed op het strand gelegen en heb ook nog een Camelrit gemaakt. Was wel lachen!! 

Ben van Broome naar Perth gegaan met Easyrider en we hadden driver Dan, die zijn laatste tour doet. Na 6 jaar stopt ie ermee en gaat een "normaal" leven leiden, zoals ie zei haha.

Maar goed, hij was wel een schat, want gaf ons gister een aantal drankjes in the bar (we zijn gister aangekomen) en gaan zometeen naar een pool, waar hij ons heenbrengt, terwijl hij gewoon een dag vrij heeft!!

Heb dat nog niet meegemaakt, dat een driver met de groep dingen gaat doen, terwijl ze een daggie vrij hebben. Ik weet niet of hij morgen ook nog wat met ons gaat doen, want dan is hij ook nog in Darwin en heeft nog vrij. We gaan geloof ik ook nog naar the markets vanmiddag, maar goed, ik zie het allemaal wel.

Wel lachen: het is hier zo bloedje heet, ik heb een zomer gevoel, terwijl het toch echt winter is. Gister dronk ik ijskoud water, zei Dan: je moet koffie, thee of warme chocolademelk drinken, want het is winter. In de winter drink je geen koud water met ijs erin.

Heb mazzel met het weer!! Het was van de week aan het sneeuwen in Perth en het is aan het stormen in Sydney!! Hehe!! :)

Maar goed, ik ga er vandoor en doe morgen of overmorgen verslag van de westkust, want we gaan er nu vandoor naar een pool (ja, moet toch relaxen bij het water om af te koelen en een kleurtje te krijgen hehe)!!

  

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer