Back in OZ...

Ben zondagavond met Clare naar the bar gegaan. Kreeg eerst een biertje van haar, wel aardig van d'r! Daarna deelden ze punch uit en we liepen omstebeurten naar de tafel. Toen het op was, hadden we ieder 6 glazen. Niet verkeerd dus! :) Ben terug naar het hostel gegaan, nadat mijn 6 glazen op waren. Morgen er vroeg uit...

Maandagochtend er vroeg uit gegaan, want ik moest de bus hebben van half 6!! Ik was superblij dat ik de kamer voor mezelf had, kon ik tenminste het licht aan doen. Terwijl ze bij het hostel zeggen dat ze 24 uur receptie hebben, had ik bijna de bus gemist! Ik wilde gaan uitchecken, is de receptie gesloten!! Ik zag de bus rijden en zag dat die stopte. Heb mijn lakens en pasje van de kamer neergegooid en ben naar de bus gegaan. Heb gelukkig geen keydeposit betaald, anders had ik moeten wachten tot er iemand was. Helaas was Base duurder, anders was ik daar kunnen blijven. Bij Base hebben ze trouwens ook iets leuks: een tv bij de wastafels!! Terwijl je je handen was of tanden poetst, kan je film kijken (heb daar o.a. LOTR gezien, nou ja, een klein stukje dan haha).

Toen het vliegtuig de lucht inging, vond ik het toch wel moeilijk om NZ te verlaten, want het is een superland en heb het enorm naar mijn zin gehad.

Terug in Syd ben ik weer naar Footprints gegaan. Wat wel erg leuk was, was dat de baas mij nog herkende en the breakfastgirls en Frank en nog een paar die ik ken, waren er nog!! Leuk om weer even bijgekletst te hebben!! :)

Ben dinsdag met het vliegtuig naar Perth gevlogen. Wat wel apart is, is dat deze vlucht langer duurde dan de vlucht van Auck naar Syd, terwijl ik nu in OZ bleef.

Ben 's avonds tv wezen kijken (Simpsons & the OC), maar viel bijna in slaap. Reden: het is 4 uur verschil met NZ!! Van Auck naar Syd was het 2 uur verschil en Syd-Perth is ook weer 2 uur verschil. Het verschilt nu dus maar 6 uur met NL.

Ben woensdag in de stad wezen rondlopen, maar vind Perth eigenlijk maar heel saai. Er was niets bijzonders te zien en ben nu dus een beetje aan het vervelen. Maar goed, ga morgen (vrijdag) met een tour naar Broome. Heb er zin in, eindelijk weer wat te zien en hopelijk ben ik enthousiast genoeg, want ik ben dus niet zo enthousiast over Perth. NZ mis ik eigenlijk toch nog best wel, maar daar is overal (maakt niet uit in welke plaats je bent) wel een mooie wandeltocht die je kan maken. Maar ja, dat komt wel goed.

Heb trouwens nog een mededeling:

Volgende maand ga ik (waarschijnlijk) al naar Thailand toe!! Dan ga ik rondreizen in Thailand, Vietnam, Laos en Cambodia. Heb er veel zin in en dat is zo anders dan OZ of NZ. Weer even heel wat anders, weer een nieuw avontuur. 

Dit was het weer voor even, laat weer van me horen als ik in Broome ben! 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer