Autocoureurs

Okay, ben nu voor de derde keer in Adelaide. De eerste keer had ik het al snel bekeken, omdat het zo saai was. De tweede keer kwam ik in Adelaide aan, omdat ik The Great Ocean Road deed en dat ging van Melbourne naar Adelaide. Ik dacht nog: daar moet ik niet te lang blijven, maar toen bleek er Tour Down Under te zijn (een soort Tour De France). Nu ben ik weer in Adelaide, zoekende naar een baantje. Ik ging vanochtend even naar de supermarkt (die gevestigd is in de winkelstraat), staan er een stuk of 8 racewagens. Vond ik wel erg leuk om te zien!! Bleken de coureurs ook nog even te komen om te signeren. Dus ik naar het hostel, fotocamera gepakt en een schrift en weer terug. Ze hebben allemaal in mijn schrift gesigneerd en heb een gesigneerde poster (ik weet de namen niet eens van de coureurs, maar vind het wel leuk om te hebben haha). Maar ik hield de boel natuurlijk weer op, want ik stond iedere keer met de coureurs te kletsen (nou ja, hun met mij haha). Maar goed, dat is wel gezellig natuurlijk!! De reden dat ze kwamen signeren: vanaf morgen (17 maart) tot 20 maart zijn er autoraces in Adelaide. Zou er eigenlijk wel heen willen gaan, maar dat kost dan weer handen vol geld en geld is iets waar ik niet veel van heb (dus mocht je geld teveel hebben, stuur het dan naar mij op hehe). Kan er dus maar beter niet heen gaan. Ik zal straks het nieuws wel eens even bekijken, misschien dat ik mezelf nog wel zie haha, er waren namelijk een aantal camera's en fotograven. 

Ben trouwens ook nog uitgekozen als Miss Congeniality 2 haha. ;) Ze deelden van die dingen uit, die je bij Miss-verkiezingen om krijgt (nou ja, alleen de winnares dan). Heb er ook een gehad. Was wel geinig. 

Ben trouwens superblij dat ik weer "gewoon" over straat kan lopen en winkels bekijken en zo. Jullie kunnen je het misschien niet voorstellen om "opgesloten" te zitten met niets om je heen, maar ik weet inmiddels hoe het is. Niet leuk dus. In OZ ben ik al afhankelijk van andere mensen, maar bij Greg kon ik gewoon helemaal nergens heen zonder andere mensen. Echt verschrikkelijk!!!   

Nou, dit was het weer voor even. Binnenkort laat ik wel weten of ik al een nieuw baantje heb gevonden of niet.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer